Spletne vsebine, ki spodbujajo ženske, da si podarijo več časa zase z gibanjem.

ČESTITKE!

Vabljena k ogledu video predstavitve Dvigni svojo energijo in prebudi telo v udobju svojega doma:

V videu spregovorim kako pravilno postopati če se želiš enkrat za vselej ločiti-od bolečin in ponovno začutiti lahkotnost svojega telesa in kaj vse ti tvoje telo nudi, če si v svoji polni mobilnosti in pretočnosti.

Video je primeren zate če vsakodnevno preveč sediš, se premalo gibaš, si vsak dan manj mobilna in imaš posledično ponavljajoče se bolečine v križu in/ali v ostalih delih telesa, kot tudi zate, ki želiš preprečiti, da do le-tega kadarkoli pride – če hrepeniš po dvigu svoje vibracije! 🤗

Hkrati ti bom zaupala ključne preskoke v miselnosti in tvojem pristopu do vadbe za tvoj najboljši uspeh v danem trenutku.

S teboj bom delila konkretne nasvete, ki jih lahko uporabiš nemudoma. Spoznala boš metodo, ki je že številnim damam pomagala do želenih rezultatov – predvsem do dviga energije, lahkotnosti in pretočnosti telesa.

Kako lahko še sodelujeva?

V času poteka self-care obdarovanja, ti nudim 15% popust na Osnovni paket pilatesa – PILATELIKSIR

To je pravi eliksiričen (poživljajoč) paket zate, da se spoznaš s svojo novo gibalno rutino in mojo energijo pri vodenju vaj, ki ti pomagajo do (ponovnega) stika s seboj.

Več o meni, mojih storitvah, produktih

Pridruži se mi na socialnih omrežjih: